Appartementen Residence Mill Hill

Interieurontwerp appartementencomplex - Vanessa van TiggelhovenHet Mill Hill is een appartementencomplex in Roosendaal. De bestaande situatie was een kille steriele ruimte waar je zo snel mogelijk doorheen wilde. Wat de naam al in zich draagt, wil je juíst dat de ontvangstruimte aanvoelt als een ontvangst; een warm welkom en een veilige thuishaven, alvorens naar je woning te vertrekken. Het interieur krijgt een nieuwe, frisse look, passend bij de doelgroep, veelal oudere bewoners.

Op de vloer worden mooie grote tegels geplaatst en doorgetrokken aan één wand. Dit geeft een strak, opgeruimd en ruimtelijk beeld. Aangetoond is dat een opgeruimde ruimte zorgt voor een veilig gevoel. Het behaaglijke gevoel zit in de zachte materialen en kleuren van het vinyl behang en fluwelen meubels. Dit brengt het zonnetje in huis. De open kast is de persoonlijke touch, inclusief uitleenbibliotheek en communicatiebord. Aan de wand hangen nostalgische foto’s van het vorige Mill Hill Missiehuis, wat bij de bewoners mooie herinneringen oproept. Het resultaat is een stoere, elegante ontmoetingsplek voor de bewoners, met een warm welkom- en thuisgevoel.

Feedback bewoners:
”Het is nu echt thuiskomen.”
”Boven verwachting zo mooi.”
”Iedereen is er zo blij mee, een serieuze upgrade van het gebouw, waardoor onze appartementen in één klap meer waard geworden zijn.”
Interieurontwerp appartementencomplex - Vanessa van Tiggelhoven 6Interieurontwerp appartementencomplex Vanessa van Tiggelhoven4..

Interieurontwerp Vanessa van Tiggelhoven 3.
Interieurontwerp Vanessa van Tiggelhoven 5.