Appartementen Residence Mill Hill

Interieurproject Mill Hill - Vanessa van Tiggelhoven.

Ontwerp VANESSAVANTIGGELHOVEN ontvangstruimtes appartementen residence Mill Hill.

De bestaande situatie was een kille steriele ruimte waar je zo snel mogelijk doorheen wilde. Wat de naam al in zich draagt, wil je juíst dat de ontvangstruimte aanvoelt als een ontvangst; een warm welkom en een veilige thuishaven alvorens naar je woning te vertrekken.

Op de vloer zijn mooie grote tegels geplaatst en doorgetrokken aan één wand. Dit geeft een strak, opgeruimd ruimtelijk beeld. Aangetoond is dat een opgeruimde ruimte zorgt voor een veilig gevoel. Het behaaglijke gevoel zit in de contrasterende zachte materialen en kleuren van het vinyl behang en fluwelen meubels. Dit brengt het zonnetje in huis. De open kast is de persoonlijke touch, inclusief uitleenbibliotheek en communicatiebord. Aan de wand nostalgische foto’s van het oude Mill Hill Missiehuis wat bij de bewoners veel mooie herinneringen oproept.

Het resultaat is een stoere, elegante ontmoetingsplek voor de bewoners met een warm welkom en thuisgevoel.

Feedback bewoners:
”Het is nu echt thuiskomen”
”Boven verwachting zo mooi”
”Iedereen is er zo blij mee, echt een serieuze upgrade van het gebouw, waardoor onze appartementen nog meer waard geworden zijn”
Design apartment residence - Vanessa van Tiggelhoven 6

 

Design apartment residence - Vanessa van Tiggelhoven 2
Design apartment residence - Vanessa van Tiggelhoven 5