BEHIND THE SCENES – BRAND EXPERIENCE #2

BEHIND THE SCENES - BRAND EXPERIENCE #1

Jaren geleden raakte ik tijdens een reis in Zuid-Afrika enorm onder de indruk van de cheetah. Wat een geweldig mooi beest!

Toen ik met mijn grafisch ontwerper aan het brainstormen was over de VANESSAVANTIGGELHOVEN merkbeleving, raakten we het eens dat het merk een symbool nodig had, wellicht in de vorm van een beest, en ik dacht gelijk aan de cheetah! Voor mij staat hij voor kracht en vooruitgang.

De cheetah zal dan ook in alle (toekomstige) communicatiebeelden terugkomen. Aangezien mijn ontwerpen geometrische vormen hebben, besloten wij het logo ook in een geometrische vorm te gieten. Met trots hieronder het resultaat. Wat vind jij van het logo?!

Drukwerk

Years ago during a trip in South Africa I was overwhelmed by the cheetah. What a beautiful strong animal!

While brainstorming about the VANESSAVANTIGGELHOVEN brand experience with my graphic designer, we agreed the brand needed a symbol, most likely by means of an animal, and I though of a cheetah straight away! For me it stands for power and progress.

Therefore the cheetah will be shown in all (future) communication images. Due to my design have geometric shapes, we decided to have the logo in a geometric shape as well. With proud we show you the result. What do you think of the logo?!