Corporate

Vitoz is in de afgelopen jaren ontwikkeld tot succesvolle scale-up in security- en facilitymanagementtechnologie, met focus op opensourcetechnologie. Door middel van mond-tot-mondreclame heeft deze organisatie in de afgelopen jaren een diverse klantenbase weten op te bouwen, van MKB tot Tribes en de NS. Om succesvol door te groeien – en de positie in de markt te bestendigen – was de fase aangebroken om een sterk merk te bouwen. Gekozen is voor de overkoepelende naam ntri – lees entree. ntri opent letterlijk en figuurlijk deuren. In dit geval een nieuw ntri kantoor.

VANESSAVANTIGGELHOVEN wordt gevraagd een nieuw kantoorontwerp te maken, geheel conform de nieuwe corporate identity. Hier ligt tevens haar kracht: Waar ligt de kracht en focus van het bedrijf? Waar staat het voor, wat wil het uitdragen en hoe wordt een dusdanig interieur ontworpen, wat én precíes de juiste klandizie aantrekt én de werknemers met veel plezier hun werk uitdragen?

Geel conform de nieuwe visie en kleurrijke huisstijl ontwerpt VANESSAVANTIGGELHOVEN een interieur met een zakelijke en betrouwbare basis, ingekleurd met akoestische elementen conform huisstijl en karakter van de medewerkers. De ntri van het kantoor wordt een creatieve corporate brainstorm welkomstruimte. Daarachter open werkplekken, waarin goed samengewerkt kan worden en tegelijkertijd de privacy behouden wordt. De klantenservice krijgt een eigen gesloten corporate hub, zodat er de hele dag ongestoord gebeld kan worden zonder dat de andere werknemers geluidsoverlast ervaren.

Interieurontwerp Vanessa van Tiggelhoven # corporate 4.

 

Interieurontwerp Vanessa van Tiggelhoven # corporate a.
Interieurontwerp Vanessa van Tiggelhoven # corporate b.