KLM EMPLOYEE EVENT

KLM bestaat 100 jaar. Dit bijzonder 100-jarig bestaan is een bijzonder moment bij stil te staan tijdens het jaarlijkse medewerkersevent.
VANESSAVANTIGGELHOVEN wordt gevraagd een onderdeel van dit event te ontwerpen.

De expo is genaamd Crew Center in 100 seconde, waarin de bezoeker kennis maakt met het aankomende vernieuwde bemanningencentrum voor haar vliegend personeel. Niet alleen de ruimte wordt in een nieuw jasje gestoken, maar ook de manier van werken. KLM wil de nieuwe ruimte en werkwijze zo goed mogelijk introduceren tijdens hun jaarlijks medewerkersevent.

De insteek is de bezoeker op een snelle effectieve manier kennis te laten maken met de nieuwe opzet. De titel Crew Center in 100 seconde verraadt dat de bezoeker in 100 seconde (de leeftijd van de jarige luchtvaartmaatschappij) een indruk moet krijgen. Krachtig beeld is de oplossing. De plattegrond van het nieuwe bemanningscentrum wordt op de expositievloer gebeamerd. Onderwerpen die KLM aan wil snijden tijdens het event worden gekaderd: visueel, maar ook door inzet van personeel wat uitleg geeft. Het gebeamerde beeld is interactief: Zodra de bezoeker een ruimte bewandelt, waaiert het beeld van 2D plattegrond naar 3D impressie. Het logo van het event is tevens een hologram, die in 100 seconde de klok rond draait.

KLM Medewerkersevent

 

 

IMG_4671