Pizzeria

Pizza Papini is een pizzeria gevestigd in hartje Breda. De eigenaar verliet zijn advocatuurpraktijk in Roemenië met zijn gezin, trok de stoute schoenen aan en vestigde zich in een oud pand in het centrum van Breda. Vol passie en kennis over zijn nieuwe vak – het maken van ambachtelijke pizza’s vol verse ingrediënten – maar zich geen raad wetende met het interieur, schakelde hij VANESSAVANTIGGELHOVEN in.

Het restaurantinterieur werd volledig gestript, zodat ook hier met een frisse start begonnen kon worden. Hierdoor ontstond meteen ruimtewinning bij de entree. Door hout toe te passen op de vloer, wanden én plafond wordt je als in een warme cocon onthaalt. Door de gewonnen ruimte is er nu een toffe zitplek, uitkijkend over de Halstraat. Vanuit hier wordt je aandacht gezogen naar het contrasterende ruige bargedeelte achterin de zaak. De urban feeling van het zilveren plafond en muur, samen met de artwall, laten de rijk gekleurde gevulde pizza’s er heerlijk uitknallen. Door corona voorlopig alleen voor takeaway, maar daardoor zeker niet minder lekker!

Interieurontwerp Vanessa van Tiggelhoven - Pizzeria 6.Interieurontwerp Vanessa van Tiggelhoven - Pizzeria - vóór en na 1.
Interieurontwerp Vanessa van Tiggelhoven - Pizzeria 2.
Interieurontwerp Vanessa van Tiggelhoven - Pizzeria 7.Interieurontwerp Vanessa van Tiggelhoven - Pizzeria - vóór en na 2.
Interieurontwerp Vanessa van Tiggelhoven - Pizzeria - vóór en na 3
Interieurontwerp Vanessa van Tiggelhoven - Pizzeria 1.